1 LV RU 2 3
e

Klubs ir dibināts 2002.gadā 22.martā
Reģ. Nr. 000806524
Kluba prezidents: Aleksandrs Oleksejenko.
Ģenerālsekretārs: Julija Oleksejenko.
_____________________________

Vadošie kluba sportisti:

Jelena Oleksejenko
Julija Oleksejenko
Alekandrs Oleksejenko
Kaspars Elarts
_____________________________

Tekošie momenti.

q

f
p
q

w

 

E-pasts: sk-atlantis@inbox.lv


q

 

up

2014

 

12. oktobrī Spuņciemā notika sezonasnos lēguma sacensībasKasparam Elartam – 2. vieta kategorijā„Compound Men”. Bet Julija Oleksejenko šīs sacensības bīja kategorijā „Recurve Women” un negaidīti  izcīnīja 3. vietu!

_________________________________________________________________________

Š. g. 13-14.09. Babītes novadā, "Babītēs",  vasaras LLŠF bāzē notika vasaras Latvijas čempionāts loka šaušanā.
Pirmo vietu  un Latvijas Čempiona tituls    „Compound Men” un „Compound Women” kategorijā  izcīnīja  Kaspars Elarts un Jūlija Oleksejenko .  (foto: attēlā pa labi – Kaspars Elarts, Jūlija Oleksejenko).

l

_________________________________________________________________

16-17. augustā bija ļoti interesanti un pozitīvas sacensības „Best in Lithuania” Alitusā  . Uzvaras individuālajā kategorijā un  divās starptautiskās komandās. Un ļoti skaista Airshow ! Sīkāka informācija: www.archery.lt

11

al-2

al3

al4

_______________________________________________________________________

16.augustā Bernā uz sacensības „CS / SM FITA Bern” Jelenaj Oleksejenko bija pirmais  rezultāts kvalifikācijā kategorijā „Compound Women”. Sīkāka informācija: http://www.asta-sbv.ch/

3

__________________________________________________________________________

No 5. līdz 9. augustam Julija Oleksejenko  startēja Pasaules Kausa izcīņas 4. posmā Wroclavā (POL), kur ņema dalību  sportisti  no 49.valstīm. Jūlija uzvar pirmo cīņu un otrajā tikai par pāris punktiem piekāpjas sportistei no Kolumbija un noslēgumā pietiekami 17. vieta (www.archery.org)

w

_______________________________________________________________

No 21. līdz 26. jūlijam Ečmiadzinā (ARM) norisinājās vasaras Eiropas loka šaušanas čempionāts. Sacensībās piedalijās 271 sportists, kuri pārstāvēja 39 valstis. Sacensības norisinājās pēc „World Archery” standartiem, kategorijā „Rekursīvais loks” un „Kompaund loks”.
Pateicoties Rīgas Domes izglītības, kultūras un sporta Departamenta finansiālajam atbalstam šajās sacensībās piedalījās arī Kaspars Elarts un  Jūlija Oleksejenko.
Kvalifikācijas daļā sportisti parādija labus rezultātus  un visi tika iekļauti turnīru daļā.
Kaspars Elarts („Compound Men”  kategorija) pirmo turnīra daļu izlaida „bey”, un pēc otrā turnīra pacēlās no 54. vieta uz 33. vietu, Jūlijai Oleksejenko („Compound Women” kategorija) uzvarēja pirmo turnīru un pēc nakamā turnīra pacēlās uz 17. vietu no 29. vietas ( www.emau.org)

ar-1

ar-2

______________________________________________________________________

19. jūlijā Rīgas Futbola skolas stadionā, Kr.Barona 116a  notika Rīgas čempionāts loka šaušanā.
Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar  Latvijas loka šaušanas federāciju.
Rīgas čempione kategorijā „Compound Women”  - Julija Oleksejenko. Kaspars Elarts (Compound Men) – 3.vieta.

r2

r3

r4

r6

r5

r7

____________________________________________________________________

6 julijā uz sacensibas „39eme Challenge International de Lausanne” Jelena Oleksejenko izcīnīja 2. vietu kategorijā  „Compound Women”. Sīkāka informācija: http://www.asta-sbv.ch/

Jelena tagad būs loceklis Šveices nacionālajā izlasē. Vēlam viņai veiksmi !

loz

________________________________________________________________

 
5.julijā Jūrmalā notika finali Jurmala Open-2014 . Jūrmalas čempioni  kategorijā  “MIX-team, compound” -  Kaspars Elarts un Jūlija Oleksejenko.  Jurmalas  čempione kategorijā „Compound Women”  - Julija Oleksejenko.  Kategorijā „Compound Men” Kaspars Elarts iegūva 3. vietu.

ju2

ju3

ju1

_______________________________________________________________________

 

2014.gada 28-29.06. notika Baltijas atklātais čempionāts loka šaušanā WA sistēmā,   kur ņema dalību  sportisti  no 3.valstīm ( Latvija, Lietuva, Igaunija).
Kategorijā „Compound Men” Kaspars Elarts iegūva 5. vietu, Julija Oleksejenko (Compound Women) iegūva 1. vietu un uzstāda 2 Latvijas rekordi kategorijā „Compaund Women”:
50m Raund – 693. p., Finalmatčs (15 bultas) – 147. p.Arī kategorijā  “MIX-team, compound” ( 1 virietis+1 sieviete) , kur bija Kaspars Elarts un Jūlija Oleksejenko,   komanda uzlaboja Latvijas rekords  - 149 p.

bch1

_________________________________________________________________________

31.05.-1.06. Jelena un Julija Oleksejenko piedalījas tradicionālā sacensībās „46. Goldener Bogen von Basel”,  kur sportisti šaveja divas FITA-1. I un II vietas mūsu ! Sīkāka informācija: http://www.asta-sbv.ch/

b1

b2

_______________________________________________________________

 

No 25. februāra līdz 2.martam Nimesā ( FRA)  notika Pasaules loka šaušanas čempionāts   telpās.  Starp  55 valstu  379 dalībniekiem bija arī sportistes no Rīgas - Jelena un Jūlija Oļeksejenko. Šajā prestižajā turnīrā Jūlija varēja piedalīties, pateicoties Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālajam  atbalstam.    
Pēc kvalifikācijas: Jelena - 35.vieta, Jūlija - 18.vieta. Bet finālā Jūlija izcīnīja 9. vietu "Compound Women" kategorijā.
Tā ir viena no visaukstakajām sekmēm Latvijas loku šaušanas sportā .
Par sacensību rezultātiem informācija atrodama   http://www.worldarchery.org/.

4

7

nimes

________________________________________________________________________

 

18. un 19. janvārī Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas 76 loka šāvēji cīnījās par Latvijas atklātā ziemas čempionāta medaļām.
Jūlija Oleksejenko izcīnīja titulu Latvijas čempione CW loku klasē.
(arī Jūlija uzstāda divas jaunas Latvijas rekordi : 2X18m - 585 punkti, un Finālmačš 15 bultas – 148 punkti).
Komandas sacensību uzvarētājus: MIX-Team COMPOUND komanda ATLANTIS (Jūlija Oļeksejenko un Kaspars Elarts) - I vieta!

4

1

 

 

 

LV RU